L’especialista tècnic porcí (Swine Technical Specialist) proporcionarà assessorament tècnic i suport als clients durant i després de la venda de productes. En aquesta posició, serà el contacte principal dels clients i es mantindrà al capdavant de les pràctiques tecnològiques i empresarials mitjançant tallers, investigacions i reunions professionals.

Tasques i responsabilitat

  • Col·laborar amb les vendes per proporcionar assistència tècnica in situ als clients i clients potencials actuals.
  • Proporcionar solucions al client i materials de suport tècnic a clients específics.
  • Realitzar investigacions complexes per al desenvolupament de productes per comprendre les propietats del producte i les operacions dels sistemes.
  • Compilar i analitzar dades per actualitzar el projecte, treballant amb proveïdors externs per provar nous productes i tecnologies per fer recomanacions sobre aplicacions.
  • Organitzar les dades i conclusions del projecte per a presentacions internes i de clients, ajudar-se amb demostracions de productes i serveis com a guia temàtica durant les reunions amb possibles clients.
  • Mantenir-se al capdavant de la informació i la investigació del producte per millorar el valor de les ofertes.
  • Mantenir actualitzada la recollida de valors i d’aplicacions als sistemes.
  • Controlar de manera independent problemes complexos amb una supervisió mínima, i escalar només els problemes més complexos al personal adequat.

Perfil per a la candidatura

  • Titulació: llicenciatura en veterinària o experiència equivalent.
  • Mínim de quatre anys d’experiència laboral relacionada
  • Es valorarà màster en producció animal, estudis de doctorat i cursos de postgrau.
  • Antecedents internacionals en producció porcina.
  • Nivell fluït d’anglès i castellà.

Per presentar la teva candidatura, fes clic aquí.