El recinte de la Feria de Valladolid (Av. Ramón Pradera, 37 – 47009 Valladolid) acollirà la 7a edició del congrès Anavepor, que se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre del 2021.

Francisco Javier Llamazares García, president del Comitè Organitzador ANAVEPOR, dóna la benvinguda i espera que tots els veterinaris del sector porcí nacional acudeixin a l’esdeveniment, després de més d’un any d’espera degut al coronavirus.
ANAVEPOR és l’Associació Nacional de Veterinaris de Porcí. Una associació que engloba les d’Aragó (AVPA), Catalunya (AVPC), Galícia (AGAVEPOR), Múrcia (AVEPOMUR), Castella i Lleó (AVEPORCYL) i la nacional d’Ibèric (ANVEPI) i que compta amb més de 1.200 associats.
Com sempre, en aquesta edició us animem a presentar:
  • Comunicacions orals i posters: la data límit és el dia 01/10. Els premis consisteixen en 400 i 250 €, respectivament.
  • Casos clínics: la data límit és el 16/11. Se seleccionaran com a màxim sis casos clínics perquè exposin durant el congrès; el primer rebrà 400 € i la resta 350 € de premi.
  • Fotografies (tema: “el món del porcí” des de qualsevol punt de vista; producció animal, clínica, cultura i costums, gastronomia, etc.): teniu temps fins el dia 11/11. S’exposaran els 2 dies a la fira i els que hagin participat optaran a 3 premis (el jurat seleccionarà les 3 millors fotografies): 300, 200 i 150 €, respectivament.

A la pàgina web de l’ANAVEPOR trobareu les bases i els formularis per participar.