“Contigo. Siempre”

Així es diu la campanya de Nadal que ha realitzat la Organización Colegial Veterinaria (OCV) per destacar i visibilitzar davant la societat la imprescindible tasca que realitzem els veterinaris com a garants de salut pública, presents en tots els moments importants protegint a persones, animals i medi ambient.

A través de diversos formats (vídeo, spot, cartelleria, infografies i banners) l’OCV sintetitza les innombrables tasques que realitzen els veterinaris per garantir la salut pública i posa en valor la figura del professional veterinari.

A més, tambié envia un missatge de tranquil·litat a la societat: encara que sovint no els veiem, sempre hi ha un veterinari cuidant de tots nosaltres.

 

 

El vídeo és un relat que s’adapta a la situació actual marcada per la pandèmia de la covid-19 i mostra com els veterinaris no només protegeixen la sanitat animal, sinó que treballen sota un enfocament One Health (una sola salut) per garantir també la salut i benestar de persones i medi ambient.

 

 

“Estem davant un Nadal especials, ja que la pandèmia ens ha ensenyat a valorar el que realment importa”, assenyala Luis Alberto Calvo, president de l’OCV. “Els veterinaris tenim un compromís amb la societat, estem al servei dels ciutadans, i tenim la responsabilitat de protegir-los a ells i al que més els importa”.

“En una situació difícil com la que estem vivint, els veterinaris estem mostrant una enorme professionalitat, solidaritat i disposició per assegurar el proveïment d’aliments, vetllar per la salut pública, atendre a la sanitat animal, tenir cura del medi ambient i, com no, treballar incansablement en projectes d’investigació per prevenir malalties tant en persones com en animals”, subratlla Calvo.

La campanya de difusió s’estendrà fins al 30 de desembre, sobretot en l’àmbit digital -webs i xarxes socials-, però també tindrà presència exterior a través de la cartelleria.

 

Des de l’AVPC esperem que hagueu passat un bon Nadal i volem desitjar-vos un feliç any 2021!!