A causa de la situació actual, les Jornades de Porcí de la UAB i l’AVPC del 2021 es limitaran a una sessió de casos clínics d’unes tres hores de durada, a l’espera de reprendre el format tradicional en l’any 2022, que tindrà lloc online el proper dijous 28 de gener del 2021.

La sessió tindrà lloc de les 16:30 a les 19:30 i estarà moderada per Josep Casanovas i Enric Mateu.

Tot i les dificultats que suposa el format online, ens hem proposat mantenir la participació dels assistents mitjantçant preguntes i debat, una participació que hem intentat fomentar des dels seus inicis.

Els casos clínics tindran una durada total de 30 minuts, com a referència es suggereixen uns 15 minuts de presentació i 15 de debat. Tot i això, en aquells casos que ho permetin, s’animarà a que el públic pugui intervenir també durant la presentació del cas.

Els que desitgin presentar un cas clínic s’han de posar en contacte amb l’organització a través del correu electrònic jornadas.porcino@uab.cat abans del 31 de desembre.

D’altra banda, i també de manera excepcional, aquest any no s’oferirà el premi Carlos Pijoan al millor cas clínic, sinó que es remunerarà a tots els que presentin un cas amb un premi de 250 €.

Més informació i inscripcions: http://jornades.uab.cat/porcino/